viernes, 17 de junio de 2011

HOTEL RECOMANAT PER A PRINCESETES!!!


L'altre cap de setmana vaig estar en un hostal-hotel boutique a Conil (provincia de Cádiz) que es diu La princesa y el guisante i em veig obligada a recomanar-lo perque és simplement deliciós!!!! Es un hotelet de disseny ón tots els detalls estàn cuidats al milímetre i et sents realment com en un conte de princesetes, això si princesetes de disseny!!! La zona chill out: una passada!!!! L'hotel el porten entre 2 germans (ella: public relations i detallista i ell: artista de debó!!! els 2: simpatiquísims i molt atents) Si teniu curiositat i voleu veure com és aquest tresoret, podeu visitar la seva web http://www.hotellaprincesayelguisante.com/i us entraran unes ganes bojes d'anar cap allà! (No cal dir que la zona que va desde Tarifa fins a Conil és simplement ESPECTACULAR!!! ) Un bon llòc ón perdre's amb nens i sense!!!! ;)














UNA PRINCESETA DE LES MEVES AL SÓNAR KIDS

Quina ilusió que m'ha fet veure que una samarreta meva de la princesa la portava una petita seguidora del sónar kid !!!!! Espero que el diumenge en vegi alguna més "in situ" !!! Que consti que no hi vaig a treballar sino a disfrutar amb la meva filla!!!!http://www.sonarkids.com/es/festivales/barcelona-19-de-junio-2011/experiencias-creativas/tot-el-que-ens-envolta-es-musica

Potser ens veiem per allà!!!!! ;)

jueves, 2 de junio de 2011

MERCAT MEDIEVAL DELS CANONGES A LA SEU D'URGELL (4 I 5 JUNY 2011)

Aquest cap de setmana ens trovareu de nou.....ambientats de medievals!!!! Pujarem a pendre una mica d'aire fresc a La Seu d'Urgell i disfrutar del paissatge i de la festa!!!! (Si el temps ens deixa....que esperem que si!!!!)

Si voleu saver una mica més d'aquesta fira:


Com sempre, hi haurà: tallers infantils, espectacles, artesans de tota mena i .....un paissatge relaxant!!!

Us hi esperem!!! (Creuem els dits per a que el bon temps ens acompanyi!!!!)